Strategische samenwerking Enforce en Dutch HDA

Op vrijdag 2 oktober 2020 hebben de Enforce High-End Training & Coaching franchiseformule en Dutch HDA een strategische samenwerkingsovereenkomst ondertekend, waarbij Dutch HDA de fitnesstraineropleidingen van Enforce grotendeels zal verzorgen. Deze krachtenbundeling past in de ambitie van beide organisaties om hoogwaardige trainingen en opleidingen aan te bieden om zo fitness naar een hoger niveau te brengen.

Volgens CEO Eric de Jong concentreert de markt voor sportscholen zich in toenemende mate en bestaan er veel groeimogelijkheden voor een franchiseorganisatie met focus op high-end training & coaching. Enforce heeft op dit moment 17 vestigingen en heeft de ambitie om binnen twee jaar in Nederland marktleider in het High-End segment te zijn.

Remco Sanders, algemeen directeur van Dutch HDA, bevestigt de behoefte van fitnesstrainers om zich in toenemende mate te onderscheiden. Het is belangrijk dat een trainer boven de stof komt te staan en in iedere situatie de beste oefeningen kan aanreiken. Met onze hoogwaardige fitnesstraineropleidingen die we zowel offline als online (E-learning) aanbieden, geven we trainers continue impulsen om zich tot een volwaardig professional te ontwikkelen.

Op de foto staan van links naar rechts Frans van Schaik (Marketing Director Dutch HDA), Remco Sanders (CEO Dutch HDA), Eric de Jong (CEO Enforce) en Roel Bors (Manager Kwaliteit & Opleidingen Enforce).
 
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.