De Enforce story van Maarten de Graaff: Naast een ander lijf ben ik ook als mens gegroeid

Het is september 2019 ik kijk in de spiegel en zie een man. 46 jaar beetje grijs aan het worden, ca 1.90m hopende dat de weegschaal nog niet de 150kg heeft bereikt, maar ik zie mezelf niet in de spiegel al lang niet meer. Het kan zo niet verder ik weet het! Ik heb me er heel lang tegen verzet want ik weet hoe lang de weg is die ik moet nemen maar ik weet ook wat het betekend als ik het niet doe.

Mijn vriendin Steffi is op dat moment al 23kg onder begeleiding van Enforce Rotterdam afgevallen, Rick, Mitchell en Gio zijn al onderdeel van de familie geworden en schuiven aan bij onze feestjes. Het uitzetten van de weg die voor mij naar Enforce zal leiden is in volle gang zonder dat ik het doorhad. Iedereen wil het beste voor mij maar ik moet het DOEN en ik moet het zelf willen. Ik wacht op een teken (waarom geen idee) en ja hoor de Afvalrace begint in oktober. Hoeveel hints wil je hebben in je leven?
We gaan ervoor! 148kg geeft de teller aan en Mitchell is mijn PT en continue mijn schaduw op weg naar mezelf.

Van niks naar 5 keer in de week sporten met ups en downs, veel plezier maar ook met baaldagen en pijn. Het afgelopen jaar is een reis waarin ik onderweg ruim 32kg heb achtergelaten maar ook heel veel nieuwe ervaringen en vrienden heb gewonnen. Naast een ander lijf ben ik ook als mens gegroeid. Een fitter leven brengt ook weer positieve dingen en energie in je leven.

Ik heb het zelf gedaan en met jullie hulp. Bedankt hiervoor en oh ja mochten jullie denken dat jullie van mij af zijn, vergeet het maar Enforce tot morgen!

Groeten, Maarten de Graaff 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.