De Enforce story van Marlies: Er moest wat gebeuren

‘Ik krijg veel complimenten van mensen. Maar daar doe ik het niet voor. Ik doe het echt voor mezelf’

‘Nu wordt het echt te erg’, dacht Marlies Grijns in augustus vorig jaar. Ze ging steeds meer eten en drinken. Toastje, chips, wijntje. ‘Ik begon op zwelgje te lijken’, (een draakje dat regelmatig opzwelt uit de Olivier B. Bommel-boeken van Marten Toonder).

Kortom, er moest wat gebeuren.

Marlies sloot zich aan bij Enforce in Hilversum en ging met trainster Hanne aan de slag. ‘Ik heb nu 9 maanden personal training. Dat doe ik 1 keer in de week. Daarnaast heb ik 2 keer een groepsles’. Dat zorgde ervoor dat Marlies 13,5 kilo afviel. ‘Scheelt echt een paar maten. Ik heb ook veel meer kracht, ben fit en mijn kleding zit veel mooier.’

Het sporten heeft Marlies goed door de lockdown heen gesleept. ‘Ik werk als projectmanager voor een horecavakbeurs. Dus dat was slecht in het kwadraat. Door het sporten kwam ik weer in contact met andere mensen.’

De Enforce sportschool in Hilversum is klein en knus. ‘Dat vind ik heel prettig, dat kleinschalige. Hanne is een prettige trainster. Ze motiveert me goed. Door de juiste opbouw heb ik mijn grenzen verlegd. Met de juiste begeleiding merk ik dat ik veel meer kan. Dingen die ik eerst voor onmogelijk hield.’

En jij? Ben je ook klaar om wat grenzen te gaan verleggen?

Marlies wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hilversum. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.