+316 10 62 42 42 [email protected]

‘Ik krijg veel complimenten van mensen. Maar daar doe ik het niet voor. Ik doe het echt voor mezelf’

‘Nu wordt het echt te erg’, dacht Marlies Grijns in augustus vorig jaar. Ze ging steeds meer eten en drinken. Toastje, chips, wijntje. ‘Ik begon op zwelgje te lijken’, (een draakje dat regelmatig opzwelt uit de Olivier B. Bommel-boeken van Marten Toonder).

Kortom, er moest wat gebeuren.

Marlies sloot zich aan bij Enforce in Hilversum en ging met trainster Hanne aan de slag. ‘Ik heb nu 9 maanden personal training. Dat doe ik 1 keer in de week. Daarnaast heb ik 2 keer een groepsles’. Dat zorgde ervoor dat Marlies 13,5 kilo afviel. ‘Scheelt echt een paar maten. Ik heb ook veel meer kracht, ben fit en mijn kleding zit veel mooier.’

Het sporten heeft Marlies goed door de lockdown heen gesleept. ‘Ik werk als projectmanager voor een horecavakbeurs. Dus dat was slecht in het kwadraat. Door het sporten kwam ik weer in contact met andere mensen.’

De Enforce sportschool in Hilversum is klein en knus. ‘Dat vind ik heel prettig, dat kleinschalige. Hanne is een prettige trainster. Ze motiveert me goed. Door de juiste opbouw heb ik mijn grenzen verlegd. Met de juiste begeleiding merk ik dat ik veel meer kan. Dingen die ik eerst voor onmogelijk hield.’

En jij? Ben je ook klaar om wat grenzen te gaan verleggen?

Marlies wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hilversum.

Secured By miniOrange

We willen je graag een waardevolle tijd op onze website geven. Als je verder gaat op deze website gaan wij ervan uit dat je instemt met ons cookiebeleid. Lees ons beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten