De Enforce story van Rudy: Ik wilde 10 kilo afvallen, maar vroeg mij af of dit voor mij nog wel mogelijk was

‘’Genoeg is genoeg! Er moet nu wat veranderen’’. Dat is wat ik dacht vorig jaar. 2 jaar geleden heb ik een hartinfarct gehad en ik ben inmiddels de 50 gepasseerd. Ik wilde 10 kilo afvallen, maar vroeg mij af of dit voor mij nog wel mogelijk was.

Ik voelde me energieloos en de motivatie om dit soort dingen te ondernemen was ook ver te zoeken. Via sociale media zag ik de advertentie van Enforce, waarin ze aangaven dat ze mensen zoals ik op dat moment zochten, om een verandering te weeg te brengen.

Na m’n reactie werd ik gebeld door Karlijn, een personal trainer van Enforce. Ze nodigde mij uit voor een gesprek op de sportschool. Dit gesprek liep erg goed en het gaf mij een bijzonder goed gevoel. Bij Karlijn startte ik met personal trainen, bij Yusuf deed ik mee bij het boxing-circuit. Ik ging de uitdaging aan samen met het Enforce team. Niet alleen trainen maar ook begeleiding met mijn voeding, want ik hou toch van lekker ongezond eten.

De eerste weken verliepen moeizaam, maar ik hield vol, met name door de begeleiding van Enforce, en ook de positieve benadering van het hele team naar mij toe. Hoe meer ik ging des te prettiger het werd. Ook op mijn voeding letten ging steeds makkelijker. Ondanks de feestdagen rond kerst en oud en nieuw vol lekker eten, ging alles toch steeds makkelijker.

Ook de corona lockdown was geen probleem, we trainde gewoon buiten en mét resultaat! Geleidelijk viel ik af en kwam die magische 10kg steeds dichterbij. Als pluspunt merkte ik dat mijn energie level omhoog ging! Hierdoor kon ik ook in mijn privéleven ook weer meer dingen doen. Ik ben weer gaan studeren en heb een nieuwe baan gevonden waarin ik met mijn nieuw hervonden ik het gevoel heb dat ik veel meer kan bereiken. Niet alleen op gebied van gezondheid maar ook op het werk en een positieve mindset.

Toen ik mij ging wegen bij mijn laatste personal training afspraak, zag ik tot mijn blijdschap dat ik 10 kilo ben afgevallen! Dit alles met Enforce een pracht team en een baken van positieve energie! Ik ben het team zeer dankbaar en voel mij bijzonder happy met wat we samen bereikt hebben.

Karlijn, Rick, Yusuf, Mitchell en alle andere die me altijd verwelkomd hebben in de gym, Bedankt en tot ziens want ik blijf zeker trainen.

Groetjes,
Rudy Oppatja

Rudy wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.