De Enforce story van Sake: Ik ben in twee maanden al veel gespierder geworden

Sake hoorde van oud-collega Desiree positieve verhalen over Enforce en besloot zijn sportschoolabonnement in te ruilen voor personal training en groepslessen bij Enforce.

‘Ik had altijd weinig inspiratie in de sportschool. In je eentje is het ook helemaal niet leuk. Nu heb ik bij Enforce 1 keer in de week personal training van Marcel en daarnaast doe ik drie avonden mee met de groepsles. Ik heb van Marvin ook een hardloopschema gekregen. Dat ga ik ook oppakken.

Ik zit nu in mijn derde maand en ik merk echt al dat ik gespierder geworden ben. Dat 1 op 1 trainen vind ik totaal niet ongemakkelijk. Ik vind het juist prettig dat er iemand naast je staat die erop let of je een oefening goed doet en of je houding goed is.

Ik doe dit echt puur voor mezelf en voor niemand anders. En ik haal er heel veel voldoening uit. Begin 2021 heb ik gezegd dat dit mijn jaar is. Dit is daar een onderdeel van.’

Sake wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden.