De Enforce story van Serkan: The Numbers Game!

Ik ben vaak begonnen met sporten, dat betekent dus dat ik ook vaak ben gestopt. Helaas heb ik nooit een consistent ritme kunnen vinden in het bijhouden van mijn “fitheid”. Het yoyo-effect van aankomen en afvallen was voor mij het resultaat van het trainen zonder begeleiding, kennis en discipline.

Als ondernemer heb ik hoge verwachtingen van mijzelf, mijn team en mijn organisatie. De verhuizing van ons kantoor naar de Van Nelle Fabriek was een weloverwogen keuze. Het “toevallige” eraan is dat we zijn verhuisd naar het pand aangrenzend aan Enforce Rotterdam XL. Hierdoor heb ik Rick Berkhout leren kennen, eigenaar en oprichter van Enforce Rotterdam.

Na een “kennismakingsgesprek” met Rick werd het voor mij duidelijk waarom ik niet consistent aan het sporten was. Begin september 2020 ben ik met Rick het coaching traject gestart met het doel om mij weer fit te voelen. In het begin was het voor mij lastig om het begrip “fit” goed te omschrijven omdat ik geen concreet gewicht doel of iets dergelijks had. Na enkele weken heeft Rick ontdekt dat ik een cijfermatig persoon ben en heeft letterlijk een “rapportcijfer” aan onze wekelijkse coaching gesprekken gekoppeld. Dit bleek voor mij de ideale motivatie te zijn om niet alleen voor een voldoende (matige 6je) te gaan maar het maximale uit mijn week te halen wat betreft sporten en voeding. Als ondernemer werd mijn doel om elke week het “rapportcijfer” omhoog te krijgen.

Dankzij deze methode heb ik na 3 maanden een heerlijk ritme te pakken gekregen waarbij ik sporten en voeding niet meer als een last zag, maar als een wekelijks doel en onderdeel van mijn agenda.

Na 6 maanden trainen bij Enforce ben ik 7kg vet afgevallen en vervang ik nog elke week vetmassa met spiermassa! Ik wil Rick en de andere trainers enorm bedanken voor de begeleiding en motivatie. Sporten en de juiste voeding zijn dankzij Enforce een onderdeel geworden van mijn agenda en dagelijkse leven!

Thanks!
Groet Serkan

Serkan wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam. 

 

Geïnspireerd geraakt door dit verhaal?

Zet dan nu óók de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met één van de Enforce master trainers.

 

Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag nog voor de eerste stap naar de meest krachtige versie van jezelf. Jouw toekomstige zelf zal je er enorm dankbaar voor zijn!

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest en ontdek via 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) of Enforce bij jou past.