Speciale actie voor VV Oosterhout

Geef je op voor een gratis en vrijblijvend coachgesprek met de mastertrainers van Enforce. Als trotse hoofdsponsor willen we ook wat terugdoen voor iedereen die bij vv Oosterhout betrokken is.

We vinden het belangrijk dat onze kinderen goed voor zichzelf zorgen en voldoende bewegen. Een mooie kans om ook het uiterste uit jezelf te halen of nu eens echt te gaan starten. Dit geeft je energie, kracht en meer doorzettingsvermogen. Om je hierin te motiveren hebben we een speciale actie voor ouders van VVO leden en andere betrokkenen.

ACTIE VVO LEDEN: 2 WEKEN GRATIS PERSONAL TRAINING EXTRA BIJ JE PROGRAMMA

Alle programma´s zijn een combinatie van persoonlijke training, begeleiding en small group training.

Wij zijn Enforce!

Wij weten als geen ander hoe je je voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te veranderen. Maar het lukte ons ook, the Enforce way. We zijn er! We zijn er om jou te leren in charge te zijn en te kiezen voor wat echt belangrijk voor je is. En dat is niet ingewikkeld. De kracht van verandering zit gewoon in jezelf. Je bent niet zoals je bent en het is niet goed zoals het is. Work for it! Heb het lef om te kiezen voor jezelf, voor groei en word de meest krachtige versie van jezelf. Stop met het uitstellen en het vertragen van je doelen, het frustreert en kost een shitload aan tijd.

We laten je zien waarom een gezond en fit lichaam voor jou belangrijk is.
We laten je stoppen met de redenen en excuses waarom je dit steeds uitstelt of niet behaald.
We laten je effectieve trainingen ervaren, een slimme omgang met voeding (nee geen dieet) en krachtig coaching zodat jij vanuit een fit sterk lichaam alles uit het leven kunt halen.

Schrijf je hier in voor het gratis en vrijblijvende coachgesprek:

[ninja_form id=14]
 
 

Ben jij ook geïnspireerd geraakt? Zet je inspiratie om in actie!

Zet de eerste stap naar een gezonder & fitter leven via een vrijblijvend coachgesprek met mij of één van de andere Enforce master trainers. Het gesprek is 100% gratis en risicoloos, stel dus niet langer uit en kies vandaag voor de krachtigste versie van jezelf.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past.