Paprika sandwich met kalkoenfilet (204 kcal)

Wil je koolhydraatarm eten, maar toch vooral lekker? Be our guest! Met deze paprika sandwich met kalkoenfilet heb je een perfect gerecht met weinig koolhydraten en flink wat eiwitten te pakken. Met dit heerlijke recept als ontbijt heb je een gezonde start van je dag, maar het is zeker ook lekker als lunchgerecht of als snelle snack. Je maakt het namelijk ook nog eens binnen 5 minuten klaar! Heb je wat meer tijd en trek in iets warms? Bak de paprikahelften dan even in een pan of zet ze in de oven. Voeg de sla en komkommer dan erna toe.

Ingrediënten:

– 1 oranje paprika
– ¼ komkommer
– 1 ½ eetlepel zuivelspread (30 g)
– 4 plakken kalkoenfilet (vleeswaar)
– 1 theelepel mosterd (10 g)
– 1 handje gemengde sla (30 g)

Bereiding:

Halveer de paprika in de lengte, verwijder de steel en de zaadlijsten. Snijd de komkommer in plakjes.

Besmeer beide helften van de paprika aan de binnenzijde met de zuivelspread. Verdeel hier de plakjes kalkoenfilet, mosterd, sla en komkommerplakjes overheen. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de paprika sandwich met kalkoenfilet op een bord.

– Kcal: 204
– Eiwit: 18g
– Koolhydraten: 11g
– Vet: 10g
– Voedingsvezel: 3g

Dit recept is mogelijk gemaakt door FitChef  
 

Écht veranderen? Combineer gezond eten dan met slim sporten!

Gezonde voeding is een belangrijke stap naar een gezonder leven. Maar alléén gezonde voeding is helaas niet genoeg om jouw droomlichaam te bereiken. Combineer gezonde voeding daarom met effectieve trainingen die op jouw niveau zijn afgestemd. Benieuwd hoe wij je daarmee kunnen helpen? Plan dan vrijblijvend een gratis coachingsgesprek in met mij of één van de andere mastertrainers.

 

Twijfel je nog? Doe dan eerst de vrijblijvende online lidmaatschapstest: 6 korte vragen (slechts 1 min. invultijd) om te ontdekken of Enforce bij jou past!